Låt oss ta hand om dig !

Tjänster

Massage för feminina!

Vi erjuder dig som kvinna till ett avslappning moment där du har möjlighet att blicka inåt och våga öppna upp för din inre vildkvinna och väcka kvinnliga energi till liv genom energi och massage!

Läsmer om vår tjänster!

Massage kan hjälpa dig att få balans i din feminina energi!

Allt som hjälper oss att skapa kontakt med kroppen hjälper oss att balansera vår feminina energi och göra henne tryggt förvissad om att hon är hörd och sedd. Eftersom det feminina förmedlar sig genom din kropp så blir hon trygg när du känner kontakt med kroppen. Hon vet då att hon kan kommunicera sina behov till dig. Kroppskontakt kan skapas med medveten närvaro eller med hjälp av beröring (massage, kramar, varma/kalla bad/duschar) och genom fysisk rörelse.

You deserve better than a rushed massage by a rookie therapist in a place that makes you feel more stressed.

woman, hands, massage-567021.jpg

Lymfmassage

Lymfmassage kan hjälpa vid övervikt, vätska och svullnad i kroppen, stram bindväv och smärta som orsakas av tröghet i lymfan. Metoden kan också hjälpa efter brännskador och operationer – många kvinnor har fått god hjälp av metoden efter bröstcanceroperation.

Oljemassage

En lyx stund för kropp och själ då din kropp är i fokus och den kvinnliga energi bli väckt till liv genom olje massage!

relaxation, massage, recreation-684716.jpg

Energimassage

Energimassage är en blandning mellan den klassiska massage och Reiki, där både din krop och själ kommer till djupt avslappnings moment.

Ansiktsmassage

Ansiktsmassage minska rynkor.
Massagen gör dessutom att musklerna kan slappna av och ökar samtidigt blodcirkulationen. Om du regelbundet gör ansiktsmassage kan detta i sin tur förebygga rynkor, plus att det dränerar, ger glow och ökar spänsten i huden.

Sound healing

Allting i universum är uppbyggd utifrån en ursprunglig livsenergi som genomsyrar allt, även våra kroppar. Det som vi uppfattar som en fysisk kropp består egentligen av ett antal elektromagnetiska fält. -Var och en av oss alstrar elektriska fält som kan mätas även utanför den fysiska kroppen.

Elektricitet är helt enkelt naturens sätt att uppträda och denna elektricitet följer en viss ordning och mönster.

Reiki är Friskvård berättigad behandling i Sverige!

Reikihealing

Reiki är en djup avslappnade och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.

Andas dig hälsosamt!

När du är stressad andas du inte in lika mycket luft som vanligt. Andningen blir snabb, oregelbunden och ytlig. En kropp som inte får i sig tillräckligt med syre fungerar inte optimalt. Cellerna är ju beroende av syre. På kort sikt kan du bland annat få svårt att fokusera och tänka klart. Det är också i princip omöjligt att känna lugn samtidigt som du andas snabbt. På längre sikt är det rent hälsofarligt

Tvecka inte, boka din tid!
Vi finns på!

Bygatan 20, 724 66 Västerås

Contact

Phone: 076 922 60 96
Email: baharziwar@hotmail.com