Oljemassage

Oljemassage

När din kropp känns stel, trött och sliten kan den vara värd en skön massage för att åter igen kännas sig pigg och fräsch.

Oljemassage är en mer avslappnande massageform. Där man använder luktfria oljor eller aromatiska oljor. Man arbetar med lugna rörelser över hela kroppen.Det är den vanligaste typen av massage på span idag.

Oljemassage är en mycket skön behandling som kan vara både långsam och mjuk, eller kraftfull och stärkande, beroende på vad massören och kunden vill uppnå för resultat.

Oljemassagen har en balanserande effekt på kropp & själ och ger dig garanterat ny energi.

Den är väldigt avkopplande och man behandlas med kroppstempererad olja och örter som ökar blodcirkulationen och mjukar upp musklerna.

Vi kommer att ge dig en behaglig och välgörande massage där vi smörjer in dig med olja och bearbetar dina muskler för att få bort eventuella knutar. Till massagen har vi lugn och behaglig musik så att du ska känna dig avslappnad och kunna släppa alla tankar för en stund. Oljemassage stärker dig både fysiskt och psykiskt och nedan finner du några fördelar.       

Massagen löser upp spänningar i hela kroppen och har gynsamma effekter på huvudvärk, spända leder och muskler, värk samt förbättrar sömnen, minskar stress och oro. Förbättrar matsmältningen och immunförsvaret, förbättrar blod- och lymfcirkulationen, minskar trötthet,och är energigivande, Under behandlingen frigörs ”lugn- och ro hormonet” Oxytocin som ökar det fysiska och psykiskavälbefinnandet.