Energimassage

Vad är energimassage

Energimassagens Energy Meridianmassage är närbesläktad med akupunktur men det här är en behandling som utförs utan nålar.

I stället använder man hand och trä verktyg som man behandlar med längs meridianerna så att de stimulerar akupunkturpunkterna i kroppen.

Resultatet är mer djupverkande än traditionell akupunktur och djupgående massage.

Metoden är ett utmärkt sätt att gå från ett riskzonsläge till friskzon och passar speciellt bra för dig som drabbats av störningar i de fysiologiska systemen och lider av reumatism, artrit, inflammation, sömnproblem, IBS, aptitlöshet, diabetes typ 2, urinvägssjukdom, anemi, hjärnskakning, med mera.

Energi Meridianmassage är också en utmärkt behandlingsmetod mot stress. Genom att behandla dem olika centrala punkter längsmed ryggraden kommer och effekten blir att flödet mellan meridianerna i kroppen ökar.

Detta påverkar i sin tur allt från den hastighet och sättet dina celler byts ut i kroppen till dina inre organ och flödet i dina fysiologiska system; som immunsystem, lymfsystem, nervsystem, körtelsystem, andning, matsmältning, ämnesomsättning och muskulatur.